Мургдум анари
Необходими продукти
  • • 12 бр. пилешки гърди
  • За маринатата:
  • • 75 мл светъл оцет
  • • 1 с.л. счукан чесън
  • • 1 с.л. джинджифилова паста или малко смлян пресен
  • • сол
  • • лют пипер
  • За пълнежа:
  • • 1 бр. голям варен картоф
  • • 2 с.л. доматено пюре
  • • 1 с.л. сметана
  • • 1 с.л. копър
  • • 1 ч.л. къри
  • • 1 ч.л. кориандър
  • • останалата марината
Начин на приготвяне
Пилешките гърди се мариноват 1 час в оцета, чесъна, джинджифила и сол на вкус. Отцеждат се, начукват се като филе. Приготвя се пълнежа като картофа се пасира и се смесва с доматеното пюре, сметаната, подправките и останалата част от марината. В средата на филето се слага от приготвената смес. Навиват се на руло, завиват се във фолио и 30 минути се пекат в гореща фурна. Сервират се веднага.
Рецептата е добавена от milniq на 1 Февруари 2009 г.
Източник: www.hamhum.net
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.